Muntador/a de tancaments metàl•lics i de PVC

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Es cerca oficial. Es valoraran les candidatures amb experiència mínima de tres mesos. Persona que hagi fet algun tipus de muntatge d'alumini i tingui domini de les eines de treball: radial, taladro... Disposar del permís B de conduir. S'ofereix: Jornada laboral completa de 8 a 13h i de 14:30 a 17:30h

Descripció
Empresa de tancaments d’alumini cerca oficial per al muntatge de finestres, mampares de bany, persianes, tendals, i altres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.