Administratiu/va d'expedients informàtics a mitja jornada.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona que es pugui ocupar de revisió de projectes, redacció de notícies, validació de dades i control de les factures.

Descripció
Seleccionem un administratiu/va amb coneixements per treballar en entorns de gestió d'expedients electrònics. Les tasques principals són l'atenció telefònica, el control documental de l'associació, la gestió d'inscripcions i la temporització de cursos i actes diversos. Es valora la capacitat de gestió bàsica de les xarxes socials.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.