Oficial de 1ª de Fuster amb experiència en treballs en fusta massissa

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
- Coneixement sobre manipulació de màquines de fusteria (tupi, escairadora, serra cinta,...) - Coneixements en instal·lació de parquet, col·locació de portes i/o muntatge de cuines. - Habilitat per a interpretar plànols - Nocions de planificació de feines per tal de gestionar recursos - Altres habilitats amb tasques de manteniment o de serralleria. - Vehicle propi i carnet de conduir

Descripció
Fuster en experiència en treball en fusta massissa especialment en les primeres transformació de la fusta. (serrar, mecanitzar, ensamblar, pintura, fresar, ...) Horari partit de 8h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.