Professional Lampista

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència mínima de 5 anys realitzant les mateixes funcions detallades a l'oferta. - Persona responsable, amb bona actitud, puntualitat i treballadora. - Amb permís de conduir i vehicle propi. - 2 zones d'actuació: per la zona de Banyoles i per la zona de Calonge.

Descripció
Professional amb experiència en electricitat, aigua i calefacció per realitzar instal·lacions, reparacions i manteniments a nivell domèstic. Valorable disposar de coneixements clima, gas, calderes i energies renovables.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.