Recepcionista / Auditor/a de Nit

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà molt positivament experiència previa amb PMS TESIPRO o altres en entorns hotelers - Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota presió - Persona amb imatge cuidada y degudament uniformada

Descripció
Realitzar Check In/Out - Atenció Telefónica - Atenció al client in house - Asignació d´habitacions - Realització d´informes - Resolució d´incidències, queixes i reclamacions amb rapidesa - Atenció de peticions de clients de forma inmediata - Es valorarà molt positivament experiència previa amb PMS TESIPRO o altres en entorns hotelers - Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota presió - Persona amb imatge cuidada y degudament uniformada.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.