Operari Fibra Òptica

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix que sàpiga llegir planells d'entroncament, experiència en instal·lació per pals amb cable auto suportat. Imprescindible permís de conduir B1 i, si pot ser amb cursos d'espais confinats i altures en vigor, resolutiu amb les avaries i bon domini del reflectòmetre, ordenat amb la documentació requerida en cadascun dels treballs assignats.

Descripció
Empalmador/ Zelador amb experiència per a Treballs de planta externa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.