Administratiu/iva mitja jornada

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix nivell formatiu de grau mitjà, superior o batxillerat en especialitat administrativa. Nocions de comptabilitat. Experiència mínima de 6 mesos. Domini del català i castellà. Informàtica nivell avançat.

Descripció
La persona contractada haurà de desenvolupar tasques administratives vàries, facturació, emissió de girs bancaris, entre d’altres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.