Recepcionista - Resort Hoteler

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà molt positivament experiència prèvia amb PMS TESIPRO o altres en entorns hotelers - Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota pressió - Persona amb imatge cuidada i degudament uniformada. El contracte d´inici serà de 6 mesos prorrogable segons vàlua del candidat. Anglès, Francès, Català i Castellà.

Descripció
Realitzar Check In/Out - Atenció Telefónica - Atenció al client in house - Asignació d´habitacions - Realització d´informes - Resolució d´incidències, queixes i reclamacions amb rapidesa - Atenció de peticions de clients de forma inmediata - Es valorarà molt positivament experiència previa amb PMS TESIPRO o altres en entorns hotelers - Persona educada, organitzada, pacient i acostumada a treballar sota presió - Persona amb imatge cuidada y degudament uniformada. El contracte d´inici serà de 6 mesos prorogable segons vàlua del candidat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.