Personal F&B - Resort Hoteler

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Cambrers/es amb idiomes i experiència prèvia en hotels/restaurants d'almenys 2 anys. Català, Castellà, Anglès i Francès.

Descripció
Seleccionem personal per Departament F&B - Resort Hoteler ubicat a l'Empordà, Girona. Busquem cambrers, bàrman i ajudants de cambrer. Cal tenir una experiència mínima de 2 anys en Restaurants Gastronòmics i / o hotels de 4* i 5*. És imprescindible residència a l'Empordà o rodalies, tenir vehicle i carnet de conduir. Idiomes: parlar castellà, català, anglès i francès de forma fluïda. Imprescindible bona presència, educació i exquisit tracte amb el client, do de gents. Persona organitzada, pacient i acostumada a treballar sota pressió. Orientada a l'Excel·lència, detall i ha de complir els estàndards de qualitat que marqui l'empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.