Recepcionista a Clínica Dental. Certificat discapacitat amb grau superior al 33%. (PROGRAMA 40.2)

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en recepció i administració. Actitud positiva. Treball en equip. Bona presència. Català i Castellà, imprescindible, es valoraran altres idiomes. Valorables coneixements dentals. Certificat discapacitat amb grau superior al 33%.

Descripció
Recepcionista, Aux administratiu. Habilitats comunicatives. Bon tracte amb client/pacient. Atenció a les persones i l'agenda. Coneixements informàtics.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.