TÈCNIC/A MANTENIMENT- TRACTAMENT D'AIGÜES

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
- CFGS especialitat en manteniment o formació similar. - Valorable coneixements en tractaments d'aigües, mecànics i elèctrics. - Experiència mínima d'1 any en posicions similars o de manteniment industrial. - Carnet de conduir

Descripció
AXXON selecciona per empresa especialitzada en el tractament d'aigües situada al Baix Empordà un/a Tècnic/a de Manteniment que realitzi les següents funcions: TÈCNIC/A EN TRACTAMENT D'AIGÜES. La persona seleccionada s'incorporaria en un equip de tècnics sèniors i s'ocuparia de les tasques següents: - Muntatge, instal·lació i manteniment de descalcificadores d'aigua, osmosis i equips de cloro domèstics i industrials. - Manteniments periòdics i reparacions d'equips a domicili. - Gestió de l'agenda de clients.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.