Operari/a suport impressió.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
No es requereix experència prèvia però es valorarà

Descripció
• Ocupar-se de la recollida de cilindres i preparats per imprimir, a la secció de Gravats. • Neteja d'utillatges, muntatge de carros i muntatge de cilindres en la màquina de la secció d'impressió. • Un cop finalitzat una comanda, participar en el canvi i ubicar el cilindre en el lloc establert. • Donar suport als maquinistes durant el procés de producció sempre que aquests ho necessitin. • Responsabilitzar-se de la constant ordre i neteja del lloc de treball. • Neteja i manteniment de les parts visibles i utillatges auxiliars de la màquina. Detallo exactament quin és l’horari del 5è torn o dels “mossos d’esquadra” pels candidats de fàbrica: - 1 setmana de matins de DL a DV es treballen 8h de 6 a 14h DS i DG es treballen 12h de 6 a 18h - 1 setmana sencera de descans - 1 setmana de nits de DL a DV es treballen 8h de 22 a 6h DS i DG es treballen 12h de 18h a 6. - 1 setmana sencera de descans - 1 setmana de tardes de DL a DV es treballen 8h de 14 a 22h DS i DG es té festa Després es torna a començar una altra vegada la roda. Quan es treballen 8h seguides es té un descans de 15 min, i quan se'n treballen 12h dues parades de descans amb un total de 35 min. Busquem gent que resideixi, com a màxim, a 25km del centre de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.