Mosso/a Habitacions/ Valet per Hotel.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència demostrable fent tasques similars. Domini neteja de vidres. Residència a rodalies.

Descripció
La persona seleccionada s'encarregarà de: Netejar vidres Donar suport a la responsable de Pisos a les tasques diàries de departament. Repartir el material entre les cambreres de pisos, en els diferents offices del hotel. Moure mobles, ordenar offices de material, inventaris i tasques de recolzament a les cambreres de pis Muntar i desmuntar llits Donar voltes al matalàs Muntar i desmuntar cortines, etc…. Recollir roba bruta de les habitacions, offices, etc Omplir els offices de roba neta per les habitacions Disponibilitat de Dilluns a Diumenge. Horari intensiu aprox. de 9h a 17h

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.