Dependent/a supermercat i fleca

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència mínima en feines similars. Català i castellà i coneixements de francès i anglès. S'ofereix: Contracte de jornada completa durant la temporada llarga d’estiu, de Setmana Santa a octubre. Es treballa caps de setmana.

Descripció
Per supermercat petit situat dintre de l’establiment turístic, es cerca 2 dependents/es per caixa i atenció als clients i reposició de productes. També s’encarregarà de la Fleca.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.