Supervisor de riscos i protocols

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Coneixements tècnics en prevenció de riscos laborals.

Descripció
La persona seleccionada s'ocuparà de supervisar el compliment de les mesures de prevenció de riscos laborals dels diversos departaments de l'empresa, supervisar la correcta aplicació de les mesures Covid i coordinar/planificar les activitats formatives relacionades. Es demana polivalència i capacitat d'organització; possibilitats de realitzar altres tasques durant la temporada estival (en cas que es puguin realitzar tasques d'altres naturaleses, com ara manteniment, cambrer, vigilància, etc, a partir del juny passaria a jornada completa).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.