oficial 1º paleta de la construcció, interpretacio de planols

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència es demanara experiencia demostrable, iniciativa i coordinació de cooperació amb els companys. Disponibilitat de desplaçament.

Descripció
Empresa de Santa Cristina d' Aro necessita paleta amb experiència en les tasques pròpies de la construcció d'habitatges. Oficial de primera de la onstrucció que sapaiguen entendre planols i que portin una obra sencera.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.