Operari/a de neteja.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
ES REQUEREIX EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE LA NETEJA DE 6 MESOS APROXIMADAMENT. DOMINI DEL CASTELLÀ I CATALÀ. VEHICLE PROPI PER PODER DESPLAÇAR-SE FINS AL CENTRE DE TREBALL SI NO ES VIU A LA ZONA.

Descripció
ES PRECISA OPERÀRIA DE NETEJA PER REALITZAR TASQUES DE NETEJA A CENTRE SITUAT A TORROELLA DE MONTGRÍ. S'OFEREIX JORNADA DE 20H SETMANALS, DE DILLUNS A DIVENDRES. EN HORARI DE MATINS I MIGDIA.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.