Operari/a de neteja per la zona de l'Escala.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE LA NETEJA, SOBRETOT COM A CAMBRERA DE PISOS.

Descripció
ES PRECISA PERSONAL DE NETEJA PER REALITZAR SERVEI DE CAMBRERA DE PISOS; NETEJA DE CASES I PISOS TURÍSTIC A LA ZONA DE L'ESCALA I RODALIES. ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR. ES NECESSITA DOMINI DEL CASTELLÀ I CATALÀ. IMPRESCINDIBLE CARNET DE CONDUIR I VEHICLE PROPI PER DESPLAÇAR-SE FINS AL CENTRE DE TREBALL. JORNADA I HORARIS A CONCRETAR.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.