Fuster Oficial 1a / 2a

Oferta

Població
Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de L'Heura

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE EXPERIÈNCIA. Persona amb amplia experiència en la fabricació i muntatges de fusteria interior i exterior, polivalent, amb capacitat d’interpretació de plànols, d'adaptació i resolució de les feines. Es requereix tenir coneixements del funcionament de tot tipus de maquinària de fusteria com obradora, regruixadora, tupi, escairadora, serres, maquinària de mà, ... Es valorarà coneixements del funcionament del control numèric però no és imprescindible.

Descripció
Fabricació a taller d'elements de fusteria de tot tipus (finestres, portes, armaris, pèrgoles...) amb màquines tradicionals i muntatge a l'obra. Horari intensiu de 08:00 a 16:00 Disponibilitat per moure’s per Catalunya.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.