Professional electricista/lampista.

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència mínima de 3 anys desenvolupant les mateixes funcions. - Formació relacionada amb el sector: electricitat, aigua, climatització, calefacció, etc. - Valorable disposar de coneixements de xarxes. - Disposar de permís de conduir i cotxe propi. - Ubicació: Prioritàriament Baix Empordà i Alt Empordà, esporàdicament Gironès. - Persona responsable, amb iniciativa i ganes de de aprendre i amb bona actitud de cara al tracte amb el client final. - Imprescindible residència en la zona o voltants per a accedir diàriament en el centre de treball. Condicions laborals: - Contracte: obra i servei + indefinit. - Salari: 1300€ / 1700€ mensuals + hores extres (segons categoria acordar durant entrevista) .Negociables en funció de la vàlua del candidat. - Lloc de treball: Santa Cristina d'Aro (Girona). - Horari: Flexible de dilluns a divendres entre 9h i 19h + hores extres. - Pagues anuals: 12. - Beneficis: pla de carrera i formació a càrrec de l'empresa.

Descripció
Som una consultoria especialitzada en oficis (no una ETT) i donem cobertura a les empreses per a localitzar i seleccionar professionals qualificats. Actualment tenim obert un procés de selecció per a una empresa familiar en la zona de Santa Cristina d'Aro, on busquem OFICIALS ELECTRICISTES/LAMPISTES, per desenvolupar les següents funcions: - Muntatge d'instal·lacions elèctriques al sector domèstic i comercial, tocant també aigua i sistemes de comunicació. - Reformes i reparacions d'instal·lacions en general a obra nova, habitatges, restauració i Hostaleria. - Col·laborar amb l'equip de manteniment en les proves de funcionament i reparació d'equips.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.