Auxiliar Infermeria - Fundació Hospital de Palamós- Centre Sociosanitari Palamós Gent Gran

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: - Titulació: Cicle Formatiu Grau Mig Atenció a persones en situació de dependència o Cicle Formatiu Grau Mig de cures Auxiliars d’infermeria o FP-I Auxiliar d’Infermeria. - Disponibilitat horària

Descripció
3 places a dedicació completa (100% de la jornada, equivalent a 1620 h/anuals) i en torn variable (corretorns) amb modalitat contractual de fix-discontinu (té consideració d’indefinit) amb garantia de 6 mesos encadenats de treball. ** ** Cal tenir present que, un cop acabats aquests els mesos de feina, es finiquita al treballador/a i, si reuneix els requisits necessaris, pot passar a cobrar la prestació contributiva de desocupació (atur), amb la certesa que l’empresa el tornarà a incorporar per el mateix període garantit –més o menys en el mateix tram- l’any següent. Si fos el cas –per necessitats productives- es podria ampliar fins a un màxim de 9 mesos. 1 plaça a dedicació parcial (50% de la jornada, equivalent a 810 h/anuals) en torn matí 1 plaça a dedicació parcial (50% de la jornada, equivalent a 810 h/anuals) en torn variable en tarda i nit. -Contractació indefinida -Sou segons II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el SCS. -Programa de Formació Continuada.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.