Cuiner/a per a la Centre Sant Feliu Gent Gran

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: • Cicle formatiu de grau mitjà en cuina i gastronomia o certificat de professionalitat, o alternativament disposar de formació bàsica obligatòria (Graduat Escolar / ESO) i experiència mínima de 3 anys com a cuiner en lloc similar.

Descripció
La Fundació Guíxols Suris, entitat titular de la residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran i de la residència Suris Gent Gran, de tipus assistencial, social sense ànim de lucre amb finalitat social en règim d’internament i diürn a la gent gran en l’àmbit del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols. La residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran disposa de 90 places de Residència Assistida – 80 de les quals estan concertades amb la DGAPD- i 30 places de Centre de Dia –20 d’elles concertades amb la DGAPD-. La residència Suris Gent Gran disposa de 64 places de Residència – 32 de les quals estan concertades amb la DGAPD- ES VALORARÀ: • Informàtica a nivell d’usuari. • Idoneïtat del perfil en relació al lloc de treball. Perfil professional: • Discreció i bon tracte. • Capacitat de treball en equip. • Capacitat de resolució de problemes, organització del propi treball i responsabilitat del mateix. • Optimització dels recursos disponibles. TERMINI DE PRESENTACIÓ: 19 de març de 2021. CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES: Envia un CV actualitzat adjuntant carta de motivació i justificants de formació –tot en un sol document .pdf (màxim 20MB), a: borsadetreball@fgsuris.cat indicant la referència: SFG-CUINER

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.