Ajudant/a de cuina - Centre Sant Feliu Gent Gran

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
• Graduat Escolar

Descripció
La Fundació Guíxols Suris, entitat titular de la residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran i de la residència Suris Gent Gran, de tipus assistencial, social sense ànim de lucre amb finalitat social en règim d’internament i diürn a la gent gran en l’àmbit del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols. La residència assistida i centre de dia Sant Feliu Gent Gran disposa de 90 places de Residència Assistida – 80 de les quals estan concertades amb la DGAPD- i 30 places de Centre de Dia –20 d’elles concertades amb la DGAPD-. La residència Suris Gent Gran disposa de 64 places de Residència – 32 de les quals estan concertades amb la DGAPD- 1 Plaça Ajudant de Cuina a jornada parcial (61,50% de la jornada, equivalent a 1066 h/anuals) en torn variable (corretorns) 1 Plaça Ajudant de Cuina a jornada Parcial (85% de la jornada, equivalent a 1474 h/anuals) i en torn variable (corretorns) amb modalitat contractual de fix-discontinu (té consideració d’indefinit) amb garantia de 6 mesos encadenats de treball. ** ** Cal tenir present que, un cop acabats aquests els mesos de feina, es finiquita al treballador/a i, si reuneix els requisits necessaris, pot passar a cobrar la prestació contributiva de desocupació (atur), amb la certesa que l’empresa el tornarà a incorporar per el mateix període garantit –més o menys en el mateix tram- l’any següent. Si fos el cas –per necessitats productives- es podria ampliar fins a un màxim de 9 mesos. • Contractació laboral indefinida. • Sou segons X Conveni col•lectiu de treball d’establiments sanitaris d’hospitalització, assistència, consulta i laboratoris d’anàlisis clíniques. • Incorporació immediata • Programa actiu de formació continuada i reciclatge ES VALORARÀ: • Experiència en àmbit residencial. • Formació en relació al lloc de treball. • Perfil personal. TERMINI DE PRESENTACIÓ: 19 de març de 2021 CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES: Envia un CV actualitzat adjuntant carta de motivació i justificants de formació –tot en un sol document .pdf (màxim 20MB)-, a borsadetreball@fgsuris.cat indicant la referència: SFG-CAMBPIS (per a la vacant de Cambrera de Pis) i SFG-AJCUINA (per a les vacants d’ajudant de cuina)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.