Dependent/a de carnisseria.

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix experiència en atenció presencial i a ver desenvolupat les funcions anteriorment descrites

Descripció
Busquem dependent/a -carnisser/a per empresa situada a Corçà. Les funcions són les següents: - Tallar i especejar tot tipus de producte càrnic ( vedella, xai, porc, aviram) - Elaboració de productes càrnics ( hamburgueses, pinxos, llibrets, brotxetes) - Llescar els diferents productes càrnics a la màquina - Atenció presencial - Neteja i ordre del lloc de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.