Operari/a de càrnica.

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència minima de 2 anys en el desenvolupament de les tasques anteriorment esmentades.

Descripció
Busquem a diferents perfils càrnics per incorporació a una important empresa del sector càrnic situada a prop de la zona de Corçà. Els perfils que busquem són: - ENCARREGAT DE SALA per realitzar les funcions de la distribució i organització de la feina, controlar estoc, supervisar la feina dels treballadors i preparar comandes. - OFICIAL 1ª DE CARNISSER per realitzar les funcions de desfer i tallar els diferents tipus de carn com vedella, porc, xai i aviram i preparació de comandes. - AJUDANT DE SALA per realitzar les funcions de fer elaborats, tallar amb màquina de llescar i amb serra, envasar, etiquetar i preparar comandes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.