Aprenent electricitat

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: - Formació en electricitat o similar. - Resident zona Palamós o rodalies. - Persona amb bona presencia, disponibilitat d'aprendre i creixer en el sector. Condiciones laborales: - Conveni: Metall - Contracte: 6 mesos + 6 mesos + indefinit. - Jornada laboral: completa. - Horari: de dilluns a divendres de 8h a 18 h amb els descans al migdia. - Salari: segons conveni. - Pagues anuals: 12.

Descripció
Des de Helpoint Serveis estem buscan un aprenent en el sector dels oficis per a una empresa de Palamós que es dedica al manteniment i reparació de calderes de gas a nivell domèstic. Funcions: - Aprenent per realitzar el mantneiment i reparació de calderes de gas, juntament amb l'oficial de primera.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.