Persona per tasques de manteniment, instal·lacions energia solar, tasques de paleta, lampisteria, manteniment general, muntatge estructures, etc.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Consisteix en una posició de peó. Es valorarà experiència en construcció.

Descripció
Petita empresa especialitzada en energia solar fotovoltaica busca persona amb experiència diversa per donar suport a les diferents tasques relacionades amb el muntatge de mòduls fotovoltaics. No es requereix experiència específica en energia solar però si ser una persona amb experiència en tasques de manteniment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.