Dependent/a botiga a Llafranc

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Es cerca una persona amb experiència com a dependent/a en botigues alimentació i cara al públic. Persona amb bones aptituds per la venda. Contracte temporal de 5 mesos de durada. Jornada laboral completa de juny a setembre en horari de matins de 9:00 a 14:00h. Tardes de 18:00 a 21:00 hores. Maig i octubre només caps de setmana. Salari a convenir.

Descripció
Atenció i venda als clients dels productes de la botiga: xarcuteria, producte gourmet, pastisseria. Fer comandes dels productes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.