Responsable de casa de colònies.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en gestió de personal a hoteleria, coneixements de cuina i comandes, carnet de conduir, vehicle propi i català alt a nivell parlat. Valorable coneixements de francès. Amb Capacitat d'organització i planificació i experiència en la gestió de persones (equip de treball).

Descripció
Cerquem un/a responsable per la casa de colònies La Fosca per la temporada d'abril (mitjans) fins a finals d'agost. S'encarregarà de la gestió del personal, elaboració de plannings de menjador i habitacions, comandes, atenció al client, proveïdors.... Feina tota la setmana amb un dia de festa (l'altre pagat a nòmina si no es pot fer), manutenció i allotjament al centre si es necessari i sou de 1889 euros bruts mensuals

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.