AREA MANAGER

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISIT FORMATIU: *Estudis de ADE (Administració i Direcció d'Empreses, Empresarials EXPERIENCIA: No es obligatòria, serà Valorable, ens interessen perfils juniors que pugun fer carrera dins l'empresa amb formació universitària o similar.

Descripció
Les funcions seran: -prospecció de potencials clients en el territori geogràfic assignat, seguint els paràmetres de venda definits per l'empresa -determinar formes estratègiques d'actuació -captació de nous clients internacionals per mitjà de assistència a fires nacionals, BBDD clients i telemàrqueting, prospecció de nous mercats a través de Càmeres de comerç, COPCA, Icex,... -portar i coordinar la xarxa de representants externs a la seva zona -visites i presentació comercials al clients -elaboració de pressupostos i ofertes -negociació de preus amb els clients -assessorar al client a nivell tècnic i comercial -resolució de possibles incidències amb clients durant el procés de producció de la comanda o el producte acabat -preparació i assistència a fires comercials -preparació d'informes de visites i posterior entrega al Director de Ventes

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.