Cuiner/a al Festival de Cap Roig

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem persones que tinguin ganes de treballar en un ambient àgil, jove i dinàmic.

Descripció
Restaurant Via Veneto, operador gastronòmic oficial del Festival de Cap Rog, a Calella de Palafrugell, busca cuiner/es per incorporar al seu equip. S'ofereix feina per als 23 concerts del festival, repartits entre els mesos de juliol i agost (23 dies de feina en total). Data prevista inici: 19 de juliol del 2021 Data prevista finalització: 24 d'agost del 2021. Possibilitat de treballar en un dels millors festivals d'Europa, tant a nivell musical com gastronòmic. Enviar curriculum a caproig@viaveneto.es

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.