Expenedor (H/D) amb certificat de discapacitat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Descripció
Descripció Centre esportiu i nàutic de la zona del Baix Empordà necessita incorporar a un expenedor (H / M). Les tasques a realitzar són les següents: - Subministrar carburant a les embarcacions del port. - Control i quadre de caixa diari. - Puntualment realitzar tasques de mariner. - Entre altres tasques pròpies de el lloc de treball. funció: Dependent / a requisits: - Experiència mínima d'un any realitzant tasques similars a les descrites. - Busquem una persona dinàmica i proactiva. - Valorable residència a la població de el lloc de treball. formació: ESO finalitzada. idiomes: Català i castellà parlats i escrits correctament. Horari: Matí / Tarda. Jornada completa de 40 hores setmanals entre les 8 i les 9h amb els descansos que estableix la llei. S'ofereix contracte de maig a octubre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.