Operari varador (H/M) amb certificat de discapacitat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Descripció
Descripció: Centre Esportiu i Nàutic de la zona del Baix Empordà necessita incorporar a un Operari varador (H / M) per a realitzar les tasques següents: - Rascar i pintar l'exterior dels vaixells. - Neteja i realitzar el manteniment d'interiors i exteriors. - Puntualment realitzar tasques de mariner (H / M) - Entre altres tasques pròpies de el lloc de treball. funció: peó neteges requisits: - Experiència mínima d'un any en un lloc similar a l'descrit. - Busquem una persona responsable i proactiva. - Valorable residència a la població de el lloc de treball. formació: ESO finalitzada. idiomes: Català i / o castellà parlat i escrit correctament. Horari: Matí / Tarda. Jornada completa de 40h setmanals amb els descansos que estableix la llei. S'ofereix contracte temporal de maig a octubre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.