Personal de neteja (H/D) amb certificat de discapacitat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Descripció
Empresa dedicada al servei de neteja necessita incorporar peó neteja (H/D) a la zona de Palafrugell per treballar de Maig a setembre. Les tasques a realitzar són les següents: - Neteja d'espais comúns - Neteja d'establiments - Neteja d'habitacions Horari: jornada de 40h a la setmana amb els descansos establerts per llei en horari de 8h a 16 h Iidiomes: Castellà parlat correctament.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.