Ajudant/a d'operari d'instal·lacions de telecomunicacions

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Grau mitjà en informàtica i telecomunicacions. Es valoraran coneixements de lampisteria. Busquem una persona amb ganes d'aprendre i amb capacitat per al treball en equip.

Descripció
Es necessita persona amb coneixements bàsics en informàtica i telecomunicacions per al muntatge i manteniment d'instal·lacions de telecomunicacions. Mitja jornada de dimarts a dissabte en horari de 09h a 13h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.