Dependenta copisteria

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable experiència en feines similars. Idiomes: català, castellà i anglès. Coneixement d’informàtica nivell usuari. Es valorarà la puntualitat, la responsabilitat i la polidesa en l’execució de les feines. Cal sentit de la proporció, estètica i també sentit comú. Contracte temporal amb possibilitats d’esdevenir indefinit. Jornada laboral completa en horari de matins de 9:30 a 13:30 i tardes de 16:30 a 19:30 hores, de dimarts a diumenge. Diumenge només matí. Salari segons conveni en 12 pagues.

Descripció
Assistència a la copisteria, atenció al client, ús del programari de gestió de clients / vendes, ús de la maquinària de copisteria (plastificació, enquadernació, realització de còpies, plànols...)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.