Monitors/es per cases de colònies Disponibilitat a partir de finals d'abril.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en la realització d'activitats amb nens de totes les edats en activitats a l'aire lliure (campaments, colònies, agrupament...) Disponibilitat total per treballar i residir al centre de colònies

Descripció
Empresa dedicada a la gestió de cases de colònies requereix la incorporació de monitors amb disponibilitat immediata en català i anglès. S'encarregaran de la realització d'activitats amb grups de nens de totes les edats a casa de colònies des de finals de març a finals de juny amb possibilitats de continuïtat al juliol i agost. Es requereix experiència en campaments, colònies o similars, tenir mes de 21 anys i disponibilitat total per treballar i residir al centre de colònies. Imprescindible per alguns dels centres l'idioma anglès i valorable títol de monitor de lleure o similar. Oferim estades de 3 o 5 dies a la setmana depenent de planning, formació, manutenció i allotjament i sou de 1322 euros bruts al mes. (estades d'anglès sou de 1422 bruts al mes)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.