Atenció al client - administratiu/va amb idiomes (Programa 30plus - Majors de 30 anys)

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Es imprecindible el domini de l'anglès i almenys una llengua estrangera més (francès, alemany, holandès...) Persona proactiva amb habilitats comunicatives.

Descripció
Comercial immobiliari, captació de clients, comercialització de producte, ventes. Tasques administratives i de gestió de segones residencies de clients estrangers. Gestions amb l'administració, companyies de subministraments, manteniment, impostos, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.