RESPONSABLE DE TALLER MECÀNIC AUTOMOCIÓ (nou centre de treball a Palafrugell)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació mínima de Cicle Formatiu de Grau superior en automoció. Es valoraran estudis superiors de ADE o similar (administració i direcció d'empreses) Experiència aproximada de 5 anys en lloc similar Incorporació a l'empresa a finals d'abril. Nou centre de treball a Palafrugell Contracte amb possiblitats d'indefinit Jornada laboral complerta en horari partit Dies de descans dissabte tarda i diumenge Sou segons conveni per 12 pagues i millorable segons vàlua professional Carnet de conduir i vehicle imprescindible per la feina Domini de català i castellà Persona amb alta capacitat de lideratge i orientació al client Bones competències en planificació i organització Alta capacitat d'anàlisi i gestió de dades

Descripció
En dependència directa del Director d'Operacions de la zona, les seves funcions principals seran: - Gestionar i controlar el compte d'explotació de centre prenent les mesures oportunes per aconseguir els objectius marcats per l'empresa. - Assegurar el compliment dels mètodes de treball definits per l'empresa. - Gestionar i liderar l'equip de persones. - Rebre, atendre i assessorar els clients així com gestionar les incidències i reclamacions. - Elaborar les ordres de treball, distribuir la càrrega de treball entre el seu equip i fer el seguiment de les intervencions. - Gestionar les necessitats de compra i manteniment de les eines, utillatges i equips de treball. - Gestionar el material en estoc. - Garantir l'ordre i la neteja de centre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.