2 Oficials de mecànica d'automoció de 2ª I/O 3ª

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Preferiblements residència a Plafrugell o rodalies. - CFGM / FP1 Automoció - Mínim 1 any d'experiènica - Domini de català i castellà - Carnet i cotxe imprescindible per la feina - Capacitat pel treball en equip - Orientació al client i als resultats - Jornada complerta en horari partit - Descans dissabtes tarda i diumenges

Descripció
- Persona capaç de realitzar correctament i en els temps establerts les tasques pròpies de l'oficial de 2ª i/o de 3ª. - Ha de ser capaç de reparar correctament i en els temps establerts qualsevol tipus d'avaria mecànica i elèctrica. - Substitució d'embragatges i corretges de distribució. - Ha de tenir coneixements bàsics en diagnòstic d'avaries. - No tindrà personal a càrrec.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.