Professorat de PTT en Jardineria i horta (Programa formatiu de transició al treball per a joves de 16 a 21 anys sense ESO)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 3 mesos en docència i mínim 3 anys en treballs de jardineria. Domini de català i castellà. Cal saber utilitzar maquinària com el tallagespa, la desbrossadora... Cal empatia i habilitats per ensenyar a persones joves. Aptituds pedagògiques.

Descripció
Ensenyament de jardineria i horta a nivell bàsic a joves de 16 a 21 anys, sense ESO . És per cobrir una baixa de mínim 47 dies i que es pot allargar. Impartir classes. Horari de 8 a 15h. Es treballa dilluns, dimecres i divendres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.