Atenció al client - recepció d'idiomes per a casa rural (Programa 30PLUS - per majors de 30 anys)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en el sector turístic. Disponibilitat horaria Carnet de conduir i cotxe propi per arribar al lloc de treball Idiomes Coneixement en informàtica i mínima experiència en atenció al client.

Descripció
Busquem persones que vulguin fer temporada a la nostra casa rural. Les funcions que es demanen són: d'atenció al client, ajuda a la realització dels esmorzars i neteja d'habitacions. Important saber treballar en equip, vocació de servei i bona presència. Es valoraran el coneixement en informàtica i idiomes, i coneixements de la zona per tal de donar informació al client. Imprescindible tenir carnet de conduir i cotxe propi per a poder arribar al lloc de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.