Dependent/a.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima de 6 mesos en llocs d'atenció a client. Persones dinàmiques, sociables, identificades amb el producte. Amb disponibilitat horària per fer torns rotatius no fixos de dilluns a diumenge. Es valoraran coneixements de llengües estrangeres.

Descripció
FUNCIONS: o Atenció i assessorament al client. o Venda de productes. o Control d'estocs, assegurant la reposició i col·locació dels productes. o Gestió de caixa: cobraments, canvis i devolucions. o Orde i neteja de botiga. S'OFERIX: o Incorporació immediata o Jornada de 30h/setmanals en torns rotatius no fixos de dilluns a diumenge o Contracte temporal inicial amb possibilitat d'incorporació indefinida en l'empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.