Governant/a per apartaments turístics.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
-Valorable disposar del títol d’Educació Secundaria Obligatòria. -Experiència mínima d’un any en lloc similar. -Imprescindible residencia en la província de Girona. -Imprescindible domini del català i/o castellà.

Descripció
Empresa hotelera necessita una GOVERNANTA per als seus Apartaments Turístics a l'Estartit. Les seves funcions seran les següents: -Direcció i seguiment del conjunt de tasques que componen el servei de pisos, àrees públiques i bugaderia. -Supervisar el treball realitzat d'un equip de treball de 10 persones i proposar millores d'actuació -Control de torns i horaris -Netejar i supervisar seguint els standars de neteja marcats per l'empresa i la direcció -Realització, gestió i control de les compres en tot el que es refereix a la roba, productes de manteniment i neteja. -Seguiment de protocols COVID - 19 -Dur a terme l'inventari de mobiliari, estris i materials de les habitacions. -Decoració i aclimatació de l'departament de pisos d'un hotel. -Elaborar les estadístiques i informes de la seva àrea a la direcció de l'hotel i altres departaments.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.