Carretiller/a - Montgó/Escala/Torroella de Montgrí

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Tenir formació i/o experiència en el sector de la logística. Carnet de carretó. Bon nivell d'expressió escrita en castellà o català. Ordre i capacitat d'organització. Mantenir una actitud positiva, fomentant el treball en equip i amb alt grau de responsabilitat i autonomia. Aquesta oferta és gestionada per la Fundació Adecco, una entitat sense ànim de lucre. Tenim uns requisits imprescindibles: ser major de 45 anys, tenir el certificat de discapacitat superior al 33% o tenir el certificat assegurant haver patit una situació de violència de gènere. Si formes part d'un dels col·lectius, apunta't a l'oferta, ja que és un requisit obligatori.

Descripció
Vols treballar en un supermercat, en la part de magatzem? Tens carnet de carretó i experiència utilitzant la transpaleta elèctrica? Si totes les teves respostes són afirmatives, no ho dubtis més. Apunta't a l'oferta! Supermercat necessita incorporar personal per al magatzem. Funcions: Realitzar les operacions en el magatzem: càrrega i descàrrega de camions, recepcions, utilització de la transpaleta elèctrica, reposició de productes, entre altres funcions.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.