Operari/a de neteja zona de Palafrugell

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Impressindible: - Domini de Castellà i Català. - Carnet de conduir i vehicle propi per arribar al centre de treball. - Experiència prèvia en el sector - Disponibilitat d'horaris

Descripció
Es precisa personal de neteja per realitzar substitucions de vacances i reforç d'estiu a la Zona de Palafrugell, Sant Antoni de Calonge. Horaris i jornades a especificar a l'entrevista. Possibilitats de continuació en plantilla.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.