Administratiu/va comptable financer H/D.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència mínima de 3 anys en posicions de comptable en empresa final i/o assessories on hagi gestionat el cicle integral comptable. - La persona seleccionada ha d'aportar un bon coneixement de les eines offimàtiques.

Descripció
AXXON selecciona per important empresa del sector retail, ubicada a la zona del Baix Empordà, un/a COMPTABLE FINANCER H/D. Reportant a Direcció la persona seleccionada s'incorporarà al departament comptable per realitzar les següents tasques: - Gestió de la comptabilitat diària de l'empresa. - Control de la tresoreria i planificació de deutes - Gestió de la facturació i la conciliació bancària - Control i gestió d'impagats - Subministrament d'informació pels treballs d' auditoria dins del seu àmbit de competència. - Suport en la preparació de la part fiscal ( càlcul d'impostos, preparació de models, etc.) - Ordre, classificació i control de la documentació legal generada. S'ofereix: Projecte estable en empresa reconeguda dins del seu sector. Formar part d'un equip de treball proper, professional i transparent, que prioritza el creixement professional. Horari de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 17h (amb flexibilitat) i un dissabte (matí) cada 15 dies.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.