Dissenyador/a de cuines.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació en Disseny d'Interiors, Arquitectura tècnica o similar. - Experiència prèvia de 3 any com a interiorista, preferiblement en estudis de cuines i banys, amb coneixements en materials de construcció i mobiliari. - Domini Compusoft, Autocad 2D, paquet MsOffice i programes específics de disseny. - Bilingüe català/ castellà. - Domicili rodalies Palamós - Disponibilitat per treballar a jornada complerta de dilluns a divendres, així com dissabtes matí.

Descripció
AXXON TECH selecciona DISSENYADOR/A d'INTERIORS per a estudi de disseny de cuines, situat a rodalies de Palamós. La persona seleccionada s'encarregarà de la gestió integral dels projectes: Disseny i desenvolupament de projectes, dibuix de plànols, preparació d'ofertes i pressupostos, atenció i assessorament al client, visita a obra, tracte amb proveïdors i seguiment dels projectes, entre d'altres. S'ofereix projecte estable en reconeguda empresa en el sector. ? Pensem en una persona motivada, amb iniciativa, i capacitat per gestionar i coordinar projectes d'interiorisme.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.