Cambrer/a per temporada d'estiu 2021. Incorporació immediata.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència com a cambrer / a de barra i menjador / terrassa Requisits mínims: - Conèixer el servei de sala i barra. - Maneig de safata - Tenir capacitat de treballar en equip - Tenir empatia - Ser proactiu / a - Amabilitat i bona presència - Es valoraran coneixements de Francès, Anglès i Català.

Descripció
T'agradaria treballar en un ambient jove i familiar aquest estiu? Si la resposta és sí, volem conèixer-te! En Baobab Lounge Club busquem cambrer / a per a temporada d'estiu 2021. Incorporació immediata - Cambrera o cambrer que s'encarregui de mimar als nostres clients - Posada a punt i preparació de l'servei en terrassa i barra. - Execució i desenvolupament de l'servei al costat dels companys. - Gestió de diferents tasques i tècniques pròpies de l'servei de cambrer / a - Tasques pròpies de cambrer / a obertura i tancament: recollida, muntatges, mise en place, neteja.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.