Ajudant/a de cuina a jornada completa

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona proactiva i dinàmica, responsable i amb orientació al client. Català i castellà imprescindibles, es valoraran altres idiomes. Vehicle propi per arribar al lloc de treball. Coneixements de cuina.

Descripció
- Preparació de plats de la carta sota indicacions de la cuinera - Bona atenció al client - Cuidar de l’espai com si fos casa - Afavorir un bon ambient de treball - Puntualitat i excel·lència en el lloc de treball

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.